Zimska pita z gozdnimi sadeži

Nasvidenje staro, pozdravljeno novo leto!
Hvala za vse ribe, bi zapisal Douglas Adams v eni svojih galaktičnih knjig, vi pa lahko dodate svojo zahvalo - spodobi se.  
Kaj bo prineslo novo, vedo le posvečeni jasnovidci, ostali bomo pametni ob letu osorej.
Dnevi so (prehitro) minili, a so minili v zadovoljstvu. Potovali smo k sorodnikom in nazaj, srečali dedka Mraza (v živo), Božička (kar nekaj dni po božiču, in to pred trgovskih centrom, a živo in zato nič ne de), kukali pod smrekico na vseh koncih in krajih, hišo smo napolnili z dragimi nam prijatelji, otroci so noreli ... Vmes smo se zbirali ob obloženi mizi in ko sem že mislila, da bo dovolj, sem morala še danes, tako za slovo od brezskrbnih prazničnih dela prostih dni, speči nekaj sladkega. Zimsko pito z gozdnimi sadeži, prebodeno s srčki in odišavljeno s cimetom.

Pred peko.
Pečeno, ohlajeno in posuto s sladkorjem.
Pripravljeno za v usta.

Komentarji

Priljubljene objave